Βανδαλισμοί από αγνώστους στο δημοτικό στάδιο Ορχομενού-ΦΩΤΟ

Με λύπη και αγανάκτηση, ο Δήμος Ορχομενού ενημερώνει τους πολίτες για τον βανδαλισμό που σημειώθηκε στο δημοτικό στάδιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Ορχομενού καταδικάζει απερίφραστα τον βανδαλισμό που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού.

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης προπόνησης, η Αθλητικός Όμιλος Διονύσου διαπίστωσε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια και αφαίρεσαν κάθε κομμάτι χαλκού, προκαλώντας σοβαρές ζημιές και δυσχεραίνοντας τη χρήση των εγκαταστάσεων.
Ο Δήμος Ορχομενού ευχαριστεί θερμά την ΑΟ Διονύσου για την άμεση ενημέρωση και θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Καλεί επίσης τους πολίτες να συνδράμουν με οποιαδήποτε πληροφορία για την εξιχνίαση του περιστατικού.

Διαβαστε Επισης

Ζητείται κυρία για μερική απασχόληση σε ηλικιωμένη στα Βάγια

Ζητείται κυρία για μερική απασχόληση, για φροντίδα σε ηλικιωμένη, στα Βάγια Βοιωτίας. Πληροφορίες:  6948088945
Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά